Billige Apotek
medicin
Kun produkter af høj
kvalitet!
Bedste
Pris
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker medikamenter mod erektil dysfunktion?

Alle medicintyper, der modvirker impotens, har deres specielle anvendelsesmetoder med efterfølgende virkninger. Men selvom den eksakte virkningsmåde kan adskille sig, så har de dog nogle fælles træk. Mange af midlerne indeholder en fermentor kaldet phosphodiesterase, der gør af dine blodkar indsnævres. Som du kan høre ved navnet, er det en gæringsproces, der for nogle kan være så høj, at det skaber spasmer i blodkarvæggene. Det gør, at de ikke kan fyldes med blod og udvides. Når du bruger impotensmedicin, går de ind og modvirker denne gæringseffekt, der så reducerer trykket, og blod kan nu lette flyde korrekt til dine organer og kønsdele. For manden vil det betyde en tydeligt stærkere og længerevarende erektion, men der findes også midler til kvinder.’

Findes der lignende produkter til kvinder?

Det korte svar er ja. Produktet Lovegra er piller, der indeholder det samme aktive stof Sildenafil, som er kendt fra nogle af de mest populære produkter blandt mænd. Det er skabt med henblik på også at give kvinden sit sexliv tilbage med større nydelse, vådere skede og øget sexlyst. Dette er alle elementer, der kan give kvinden bedre chancer for at opnå orgasmer hyppigere ved samleje. Lovegra til kvinder har indtil videre vist sig at være et kærkomment vare på et marked, der ellers var domineret af traditionel viagra til mænd. Det kan være vellykket, hvis man fx har haft irregulær hormonbalance, er ved at gå i overgangsalderen, eller hvis man over længere tid har lidt af lavt selvværd og/eller depression.

Hvilket impotensmodvirkende middel skal jeg vælge?

Hvilken produkt, der passer bedst til dig og dine behov, er en helt personlig sag. Du kan få disse impotensmidler i både gelform og pilleform, og du bør vælge den indtagelsesmetode, som du bryder dig mest om. Der kan også være forskel i varighed og tabletstørrelse. Når du læser information om hvert mærke, vil der stå beskrevet, hvor længe de holder. Nogle af midlerne vil de vare i et antal begrænsede timer, mens andre kan holde i flere dage. Spørgsmålet om, hvad der er mest behageligt for dig, handler om livsstil. Hvis du ofte er på farten, og ikke kan forudsige, hvornår sex vil ske, kan det være mest behageligt at tage de længerevarende slags. Hvor mange milligram vil have den bedste påvirkning eller mindst virkninger på dig, skal du til gengæld prøve dig frem med. Der er en anbefalet dosis, men det kan være, at du skal enten gå en tand op eller ned i dosis.

Er det muligt at opnå rabat?

Som du kan se på vores side, så opnår du rabat, når du køber større mængder. Dette tilbud gælder for alle produkttyper, der handles på hjemmesiden. Jo flere tabletter eller piller du køber, desto større er mængerabatten. Meget simpelt. Når du klikker på hvert enkelt produkt, vil du kunne se pris per pille samt prisreduktion. Du har en god prisoversigt over, hvad du præcist har sparet. Hold dog in mente, at du ikke skal påbegynde et overforbrug af pillerne, men sørg altid for at tage dem som foreskrevet.

Hvad er forskellen på mærkevarepillerne og de generiske mærker?

Når vi vælger, hvilke piller vi sælger på vores hjemmeside, er det altid med kunden i tankerne. Vi ønsker at give kunden den bedste oplevelse, mindst sideeffekter og de laveste priser.

I virkeligheden er der ingen forskel på et generisk lægemiddel og mærkevare-piller, da begge indeholder en identisk, aktiv sammensætning af ingredienser. Generiske piller eller tabletter er også udviklet og fremstillet af en certificeret lægemiddelproducent. Det er dog ikke dem, der har opfundet selve lægemiddelstoffet, og de påbegynder dermed først deres produktion, når mærkepillerne eller hovedfirmaets patent udløber.

Er generiske lægemidler billigere end mærkevare-lægemidler på grund af mangelende kvalitet?

Nej. Dette er langt fra sandheden. Alle generiske impotenslægemidler er godkendte, og der er ingen forskel i kvalitet. Det kan være, at de adskiller sig i farve, design eller form, men dette er kun ydre forskelligheder. Optagelsen i kroppen og dets effektivitet er den samme.

Den faktiske grund til, at de generiske lægemidler kan være så meget billigere er, at disse firmaer ikke har betalt for den oprindelige forskning, udvikling og endda marketing, som mærkeproducenten måske originalt har brugt og investeret i dette produkt mod impotens. Ved kun et skulle opkøbe den kemiske formel kan de generiske impotenstabletter og -piller produceres til langt mindre beløb og derfor sælges til rimelige prisniveauer.

Skal jeg påvise en recept for at købe hos jer?

Alle køb på vores hjemmeside foregår uden recept. Du behøver altså ikke indsende bevis på, at du tidligere har konsulteret en læge for at modtage din pillebestilling eller receptpligtig medicin. Det gør processen hurtigere, nemmere og mere behagelig end ellers, og du slipper for lange køer ved apoteket i håndkøb.

Vi vil dog altid opfordre enhver til at rådspørge deres doktor. I særdeleshed, hvis du har haft tidligere problemer med hjertet eller andre vitale organer. Vær omhyggelig, når du læser produkternes potentielle sidevirkninger.

Hvilke mulige bivirkninger kan forekomme?

Da stofferne er de samme, har du samme risikoprofil i generisk som mærkemedicin. De er altså hverken mere eller mindre sikre end andre, og de sideeffekter du vil kunne støde på er også de samme. Under hver produktbeskrivelse vil du kunne se, at de mest almindelige former for bivirkninger og symptomer er noteret, og skulle du opleve nogle af disse, er der ikke grund til bekymring. Du kan forsøge med at nedsætte dosen, hvis den har været for høj, og disse bivirkningssymptomer vil sandsynligt forsvinde. Hvis du oplever mere alvorlige tegn på sygdom, bør du kontakte egen læge så hurtigt som muligt.

Hvordan opbevarer jeg pillerne korrekt, hvis jeg bestiller større mængder?

Du vil altid kunne finde en dybdegående beskrivelse i tilhørende brochure eller forbrugsmanual, men der er grundlæggende regler, som du bør gå efter. Du bør altid holde medicin væk fra direkte sol, så det ikke udsættes for varme og fugt. Det er bedst, hvis opbevaringen sker et mørkt sted og ved stuetemperatur. Sådan undgår du at skade tabletterne eller din gel.

Er disse piller dækket af mine nuværende forsikring?

Disse piller er ikke dækket af din nuværende almene sundhedssikring, da online lægetjenester og net-apoteker med salg af medicin online ikke udsteder direkte fakturaer. Hvis du har tegnet en anden forsikring, kan det være en god idé at række ud til dem først for at høre, om de ville dække impotensprodukter købt via internettet.

Hvordan håndterer jeg piller, som jeg vil bortskaffe?

Først og fremmest bør du skille dig af med al slags medicin, der har overskredet sin holdbarhedsdato. Denne dato vil du kunne finde afmærket på pakken. Hvis du gerne vil være ekstra naturvenlig, skal du dog holde dig fra at smide dem direkte i skraldespanden, da det kan være skadeligt for miljøet. Gå i stedet ned til dit lokale apotek og spørg, hvordan du kan skille dig af med eventuelle medicinrester på en miljørigtig måde, der ikke skader dine omgivelser.

Hvordan kan jeg holde mig opdateret omkring de seneste nyheder?

Der er altid en hurtig, innovativ og rivende udvikling inden for medicinalindustrien, og vi er altid opdateret om, hvad der foregår. Vi forstår dog godt, at det kan være svært for den enkelte at følge med i alt, hvad der sker. Derfor kan du i stedet tilmelde dig vores nyhedsbrev her på hjemmesiden. Når du først abonnerer på nyhedsbrevet, vil du regelmæssigt modtage det nyeste om industrien, medicintyper, sundhedsdata, men også notifikationer om fantastiske tilbud eller kampagner, som vi måske vælger at køre med.

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået