Billige Apotek
medicin
Kun produkter af høj
kvalitet!
Bedste
Pris
Arbejdstimer 09:00 - 17:00
Dansk telefon:
International telefonn:

Hvordan man køber

Er der nogle begrænsninger på, hvor meget jeg kan købe ad gangen?

Det korte svar er nej. Normalvis ville du få en recept hos lægen på en vis mængde tabletter, gel eller andet medikament, men det er ikke tilfældet her. Her kan du købe uden recept og så meget, du tillader dig selv. Lad dog altid være med overanvendelse! Vær altid fornuftig og realistisk omkring dit forbrug. Hvis du tilfældigvis er førstegangsbruger, kan det ske, at du starter ud med mindre doser eller købe flere forskellige midler. Næste gang kan du altid docere bedre, da du har en bedre fornemmelse for, hvordan du reagerer.

Behøver man registrere sig som bruger på siden for at kunne foretage betaling?

Ved allerførste besøg på specialeapotek.com kræves det ikke, at du registrerer dig på siden med det samme for at kunne udføre en bestilling og gennemføre betaling. Efter dit første køb på vores online-apotek vil du dog modtage en e-mail med loginoplysninger, som du kan vælge at bruge, når du logger ind næste gang. På den møde bliver din købsproces hurtigere og mere behagelig med tiden. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, kan du modtage kampagner med information, der er tilpasset din personlighed. Vi giver dig en skræddersyet oplevelse.

Hvordan foretager man en bestilling online?

Processen for at lave din onlineordre og bekræfte dit køb online ligner den, som du kender fra andre hjemmesider. Først skal du sørge for at have fundet alle de produkter, som du ønsker at bestille og lægge dem i din indkøbskurv. Når du har gjort dette, kan du gå videre til checkout. Her skal du indtaste personlige oplysninger som postkode, fornavn, telefonnummer, adresse, efternavn, by, land og leveringsmetode. Det er for at sikre, at din pakke bliver leveret til den rette person. Derpå fortsætter du til betaling. Dette kan du gøre ved brug af kredit- eller debitkrot som bl.a. VISA, MasterCard og American Express.

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse. Hvad gør jeg nu?

Ligegyldigt, om du bruger Gmail, hotmal, Outlook eller andre, så kan det ske, at bekræftelsesmailen lander i din mappe med spam. Derfor skal du først gå og tjekke, om det er tilfældet for dig også. Hvis du gerne vil undgå, at det sker i fremtiden, skal du klikke på knappen med IKKE-SPAM og bedst af alt føje specialeapotek.com til din venneliste. Sådan genkendes mailen som noget, du rent faktisk gerne vil se. Hvis det ikke er tilfældet, så kontakt os.

Min bestilling er blevet annulleret eller afvist. Hvad kan det skyldes?

En af de mest almindelige grunde til dette er, at du ikke tilskrækkelig midler på din konto. Du skal altså tjekke din kontos saldo for at se, om du har nok penge. Hvis du ikke ser en fejl her, bør du tage kontakt til din bank for at høre, om det måske ikke er muligt at foretage transaktioner eller shopping online. Dette er nemlig også en mulighed. Hvis du mener, at alt dette burde være i orden, så opdater din profil på siden og kontakt os her på specialeapotek.com, så vi kan assistere dig i hele købsprocessen. Til sidst, men ikke mindst kan du forsøge med et nyt debit- eller kreditkort. Sørg naturligvis altid for, at alle påkrævede felter er udfyldt i bestillings- og oplysningsformularen.

Kan jeg godt annullere en ordre, jeg allerede har foretaget?

Ja, det kan du godt, men kun i en begrænset periode. Når du har foretaget din online-bestilling, går der noget tid, inden af bestillingsregistrering går igennem og din pakke sendes videre til dig. Hvis du har nået at afbestille, inden din medicin sendes afsted, kan du annullere uden problemer. Hvis din pakke allerede er afsendt, anbefaler vi, at du rækker ud til kundeservice og høre, hvad du eventuelt kan gøre i din unikke situation.

Bliver jeg underlagt onlinekonsultation

Der påkræves ikke konsultation for disse pillekøb for potensproblem på dette websted. Som vindende punkt på hjemmesiden tillades du problemfrit at udrette din købsordre uden forudgående samtalekrav. Således vindes tid, og du får hurtigere din levering direkte til dit dørtrin eller i postkassen.

Jeg kan ikke længere huske med adgangskode. Hvad gør jeg nu?

Hvis du allerede har en bruger eller har foretaget en tidligere medicinbestilling her på siden, så hars du fået tildelt brugernavn og adgangskode. Loginoplysningerne er blev på daværende tidspunkt fremsendt til din angivne mailadresse. Du kan forsøge med at kigge i din indbakke og tjekke, om du stadig har den liggende. Ellers kan du indtaste dine e-mailoplysninger igen og afvente, at adgangskoden fornyes. Du vil få den direkte til den samme mail, du brugte under tilmeldelsesprocessen.

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået